Opdatering vedr. Corona

Som kom 6. klasse også med
18. maj 2020

Det er dejligt. De fysiske rammer er for 6. klasses vedkommende spejderhuset, Holmedal 55 og rammerne deromkring.

De har næsten fuld mødetid.

Genåbning Voerladegård Skole og Børnehave
15. april 2020

Vi åbnede 15. april skolens fysiske rammer for 0-5. klasse hver dag fra 7.30 - 16.30, fredag dog kl. 16, mens børnehaven er på Spejderpladsen og Shelterpladsen ved skoven, med de samme åbningstider.

Hvis der er behov for pasning ud over disse tider (6.30-7.30 og 16.30-17 (man-tors) og 16.00-16.15 fredag) skal man via nedenstående link ansøge ved kommunen om nødpasning.

Skanderborg Kommune - temahjemmeside
18. mar. 2020

Skanderborg Kommune opdaterer løbende deres hjemmeside med info i forbindelse med corona-krisen

Bl.a. er der en udvidelse af åbningstiden for åben rådgivning i PPR

PPR (Pædagogisk-Psykologisk-Rådgivning)

2. april 2020

PPR forlænger daglig telefonisk åben rådgivning frem til 1. maj

Du kan booke telefontid til åben rådgivning i PPR. Samtalerne ligger hver dag i tidsrummet kl. 13-15. Samtalen kan bookes frem til kl. 12 på dagen, men du kan også booke længere frem i tid. Rådgivningen varetages af logopæder, pædagogiske konsulenter og psykologer.
Du kan læse mere om mulighederne for rådgivning til børn, unge og familier her.

Nødpasning - ny procedure i den næste periode indtil påske

26. mar. 2020

Ny procedure ved behov for nødpasning

Da nedlukningen af dagtilbud og skoler er forlænget frem til og med 13. april 2020 forlænges nødpasning selvfølgelig også. For de børn, der allerede er tilmeldt nødpasning fortsætter tilmeldingen frem til, at Statsministeren ophæver nedlukningen. Dette kan I gå i dialog med lederen af jeres almindelige børnehus, SFO eller specialtilbud om.

Da forlængelsen kan medføre ændrede behov for nogle familier, er der mulighed for at tilkendegive sit behov for nødpasning.

Du kan læse om dine muligheder for at tilkendegive dit behov for nødpasning her.