Pasning i ferier - Børnehaven, SFO og klub

På skolefridage og ferier gælder følgende:

Lukket uden mulighed for pasning:

• Alle helligdage
  • Grundlovsdag – 5. juni
  • Juleaftensdag - 24. december

Ferietilpasset pasning - behovspasning

Ferietilpasset pasning kan foregå i samarbejde med en eller flere naboinstitutioner, alt efter hvor mange børn, der er tilmeldt her og hos de andre.

Hvis vi samarbejder med andre institutioner, vil I stadig have muligheden for at aflevere og hente her i huset. Vi vil så typisk være på besøg et andet sted eller på udflugt i tidsrummet 8.30-15.30.

Information omkring hvordan feriepasningen løber af stabelen, gives til de forældre der har tilmeldte børn ca. en uge før. Tilmelding foregår på mail til tina.sorensen@skanderborg.dk eller ved en besked til Tina Grønbjerg Sørensen i Aula. Der skal ikke meldes fra til disse uger da udgangspunktet er at det er pasning for de familier der har et behov – og ikke et legetilbud til børn der keder sig…
Vi har ferietilpasset pasning på følgende dage/uger:

• De tre dage op til påsken
  • fredagen efter Kristi Himmelfartsdag
  • uge 29 + 30
  • Dagene mellem jul og nytår

Ferieperioder med fuldt åbent:

For skolefrie perioder med fuldt åbent her, vil vi gerne bede om en tilmelding/framelding i Tabulex, så vi har mulighed for at tilpasse personaleressourcen til det antal børn der kommer.

Ferieperioder med fuldt åbent:

• De øvrige sommerferieuger
  • Uge 7